Uyt den ouwden doosch: verslag bezoek fun4two | Kroonloze

Date: 2018-02-12 10:42

Doet me denken aan de periode Pim Fortuyn die ook zo door de media werd gedemoniseerd. Wat uiteindelijk leide tot de moord op Fortuyn door een linkse activist.

Begrippenlijst Narcisme - VKoN Volwassen Kind/Slachtoffer

Ooit. Dat is op zich al een gek maken, maar voeg er belachelijke excuses aan toe, en het feit dat hun woorden zelden overeenkomen met hun acties en het is zelfs nog uitdagender.

Verleidingstechnieken. Verleiden en versiertips op ADVERSUS

Zelfs als hij weet dat er iets niet klopt en 8775 het slachtoffer uithangt 8776 dan gaat hij zeggen dat hij adhd heeft en wat autisme.

Tag: Weegschaal - Mareiki ॐ – Spiritualiteit

Bij mensen met een psychische aandoening en hersenstoornissen zijn deze vormen van woordsalade niet opzettelijk en zijn ze te wijten aan een of andere vorm van cognitieve stoornissen.

Als je een ASP hebt, vind je het ook moeilijk om je aan de regels te houden op bijvoorbeeld je werk, in de winkel en tijdens contact met andere mensen. Je komt vaak verplichtingen niet na en handelt vooral uit eigen belang.

Is deze figuur serieus?  Of loopt hij continu sarcastische/ironische grappen te maken? Een boel Ieren zijn meester in de ironie, en als suffe Hollander (Duitsers nog vaker) heb je het soms helemaal niet door dat er een spervuur aan moppen op je wordt afgevuurd.

Uitstekend artikel!
Overigens, Hans van de Mortel. dit artikel zegt ons juist dat christenen niet alleen door wezens uit een achterlijk, heidens, primitief, analfabetisch woestijngebied bedreigd worden, maar ook in toenemende mate door gewone Europeanen mensen die er goed gekleed en schoon gewassen bijlopen, die wellicht zelfs universiteit gehad hebben, maar die van binnen minstens zo achterlijk, heidens en primitief in elkaar zitten als genoemde woestijnvoortbrengsels.

Niet enkel het geld op zich, maar de manier waarop ze zich nog maar eens vergrijpen aan de kwetsbare single die op zoek is naar een relatie.

Hans Dijkstal (VVD): Fortuyn is een combinatie van Janmaat en de Winter die zich keert tegen het verbod op discriminatie.

Dat is de reden waarom ze zich chronisch bezighouden met meningsverschillen over irrelevante zaken en woede over vermeende minpunten.

«Sarcasme flirten » in images. One more Image «Sarcasme flirten».